lab501.ro

Review – Corsair HS65 Surround

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 July, 2022.

Concluzii

Corsair HS65 Surround vin cu un pret recomandat de 89.99 euro (TVA inclus), insa in Romania acesta urca la 500lei (chiar depaseste in unele cazuri). Calitatea constructiei si rezultatele acustice depasesc cu usurinta pretul de comercializare, prin urmare putem spune ca HS65 Surround re-editeaza reusita din momentul lansari castilor HS50, atunci cand Corsair au obtinut un raport pret / performanta spectaculos. Dolby Audio 7.1 Surround functioneaza cum trebuie si si-a facut treaba cu varf si indesat in jocuri si filme, insa ceea ce m-a impresionat cu adevarat a fost tehnologia SoundID a celor de la Sonarworks. Corectia sunetului a fost exact ceea ce imi doream si parca nu ma mai saturam sa ascult castile HS65 Surround, schimbam melodiile incontinuu pentru a vedea ce sunete noi aud si cum suna melodiile.

Desi microfonul este de tip omni-directional acesta nu capteaza sunetele din jur, calitatea lui fiind de asemenea una destul de buna. Purtarea castilor pe perioade lungi de timp nu este deloc incomoda, au fost atat de confortabile incat am uitat ca le am pe cap, HS65 Surround avand cu siguranta unele din cele mai confortabile combinatii intre cupe + headband din cate am testat. Ca si in cazul lui HS80 RGB Wireless si in cazul lui HS65 Surround mi-ar fi placut sa am la dispozitie un volum mai ridicat, pentru ca marea majoritate a timpului am stat cu ele date la maxim.

Una peste alta, Corsair HS65 Surround sunt o pereche de casti care tintesc mult peste segmentul din care fac parte si implementeaza doua tehnologii care se complementeaza foarte bine. Toate castile concurente aflate la acelasi pret ofera rezultate ceva mai slabe, iar cele care sunt la acelasi nivel costa cu minim 20 – 30 euro mai mult. Drept urmare, pot spune despre Corsair HS65 Surround ca sunt fantastice si trebuie incercate cu siguranta.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: