lab501.ro

Elgato Key Light

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 December, 2021.

Elgato Key Light

 
De-a lungul timpului am avut in laborator mai multe produse interesante de la Elgato, acestia fiind specializati si recunoscuti pentru produsele pe care le dezvolta atat pentru un streaming de calitate, cat si pentru creatorii de continut sau, de ce nu, chiar meeting-uri on-line.

Asadar, initial am vorbit despre Stream Deck Mini, apoi a venit randul microfonului Elgato Wave: 1  si in cele din urma colegul meu Matei ne-a prezentat webcam-ul Elgato Facecam. Incet, incet acoperim intregul ecosistem de produse dedicate streaming-ului, drept urmare astazi vom vorbi despre Elgato Key Light –  un panou de iluminare menit sa inchege lantul streaming-ului insa aplicabilitatea acestuia este mult mai extinsa. Creatorii de continut (twich, tutoriale de make-up, review-uri on-line), dar si cei pasionati de fotografie, au cautat intotdeuna o sursa de lumina care sa redea cat mai fidel cromatica pielii si a obiectelor de prezentare, astfel ca un Indice de Redare a Culorilor (CRI) de peste 92% cu siguranta capteaza atentia acestora.

Entuziasmul pentru acest produs vine si din dimensiunile sale reduse, din greutatea ce depaseste cu putin 1 kg dar si din capacitatea si calitatea iluminarii data de cele 160 LED-uri OSRAM controlabile din aplicatie. Sistemul de prindere ergonomic nu incarca spatiul de lucru, inaltimea si unghiul panoului de iluminare fiind de asemenea reglabile. In plus, panoul nu degaja caldura (adica nu se mai transpira chiar daca lucrezi ore in sir), umbrele sunt mult mai reduse datorita tehnologiei Edge-Lit ce presupune dispunerea LED-urilor in jurul ramei la care se adauga si sticla mata de opal ce ajuta la dispersia luminii. Asadar, vremea umbrelelor si a trepiedelor dispuse de jur imprejur (ocupand spatiu significativ din incapere) este posibil sa fi trecut pentru cei ce se regasesc intre categoria amator si profesionist? Sa vedem.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Elgato Key Light

Lasa-ne un comentariu: