lab501.ro

Elgato Key Light Mini

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 March, 2022.

Elgato Key Light Mini

 
La finalul anului trecut ne-am jucat cu Elgato Key Light si am putut vedea ce simplu e sa proiectezi o sursa de lumina de calitate atunci cand te concentrezi pe nevoile publicului tinta. Insa cum ar fi sa avem un key light portabil, cu baterie LiPo integrata dar si cu posibilitati multiple de fixare: magnetica (potrivita pentru whiteboard-uri sau orice alta suprafata magnetica) dar si cea clasica de trepied cu filet 1/4″? Daca va incanta ideea, atunci va invit sa faceti cunostinta cu Elgato Key Light Mini care inghesuie 800 lumeni intr-o dimensiune de 14.7 cm x 10 cm si o grosime de 1.7 cm. Bateria integrata are o autonomie de pana la 4 ore cu iluminarea setata de 50%, insa pentru a proteja bateria putem folosi modul de Studio atunci cand conectam Key Light Mini la o sursa de alimentare de minim 2.4A.

Creatorii de continut (twitch, tutoriale de make-up, review-uri on-line), dar si cei pasionati de fotografie, au cautat intotdeuna o sursa de lumina care sa redea cat mai fidel cromatica pielii si a obiectelor de prezentare, astfel ca un Indice de Redare a Culorilor (CRI) de peste 94% cu siguranta capteaza atentia acestora.

Daca de dimensiunile sale reduse v-am povestit deja, greutatea surprinde fiind de numai 300g, iar posibilitatea de control a temperaturii culorii si a intensitatii de iluminare printr-un jog dial amplasat pe unul din lateralele dispozitivului nu poate decat sa ne bucure. Tehnologia este aceeasi intalnita si in cazul fratilor sai mai mari, adica Edge-Lit ce presupune dispunerea de LED-uri OSRAM in jurul ramei, astfel umbrele sunt reduse, lucru inlesnit si de sticla mata de opal ce ajuta la dispersia luminii. Dar este oare Elgato Key Light Mini suficient de puternica pentru a obtine rezultate multumitoare? Haideti sa vedem!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: