lab501.ro

Review – Corsair HS80 RGB Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 August, 2021.

Corsair HS80 RGB Wireless

Seria VOID a fost o reusita pentru Corsair si chiar ma intrebam de ce nu s-a mai imbunatatit design-ul ergonomic si confortabil, intalnit ultima oara acum 4 ani cand am testat seria VOID Pro. De atunci Corsair s-au concentrat pe seria HS, prin intermediul careia am vazut niste modele cu un raport pret / performanta excelent, cum ar fi de exemplu HS50. Bine, seria VOID inca exista pe piata, dar cu exceptia unor mici modificari, aceasta nu a suferit schimbari radicale prin introducerea versiunilor SE sau Elite.

Intr-o zi insa inginerii de la Corsair s-au intrebat cum ar fi daca ar imbina soliditatea constructiei si confortul dat de cupele alungite alea seriei VOID cu calitatea audio oferita de platforma audio folosita de gama Virtuoso. Si oare ce nume mai bun puteau sa-i dea decat HS80 RGB Wireless, a.k.a. varful de gama al seriei de casti din gama HS. Cupele au fost micsorate, butoanele de control au fost mutate in spatele cupei din partea stanga, headband-ul este de tip “floating” iar materialul cupelor este spuma cu memorie, acoperita cu plush moale si respirabil. Microfonul este omnidirectional, certificat pentru broadcast, cu o capabilitate de captare de pana la 10kHz si este echipat cu LED RGB pentru a indica starea in care se afla si mecanism flip-to-mute.

Desi pot fi folosite conectate la USB, Corsair HS80 RGB Wireless sunt asa cum le spune si numele o pereche de casti wireless venind la pachet cu un dongle cu tehnologie Slipstream. Acesta beneficieaza de IFS (Intelligent Frequency Shift) pentru transmisia fara intreruperi la o distanta de pana la 18.3m de sursa, HS80 RGB Wireless avand o autonomie de pana la 20 ore. Multe noutati sunt aduse de Corsair si impachetate in noile HS80 RGB Wireless, insa cea mai importanta aditie este suportul pentru tehnologia de spatializare Dolby Atmos, o certificare pe care numai doua alte headset-uri Corsair o mai au: HS75 XB Wireless si Virtuoso RGB Wireless XT.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: