lab501.ro

Corsair Sabre RGB Pro Champion Series

Scris de: , in categoria: Periferice, in 17 June, 2021.

Corsair Sabre RGB Pro Champion Series

 
Asa cum am vazut si in cazul tastaturii K70 RGB TKL Champion Series, Corsair au inceput sa lanseze periferice dedicate gamerilor profesionisti, produsele din gama Champion Series fiind testate si recomandate pentru uzul profesional in competitii eSports. Construind pe conceptele care au facut din Katar Pro XT un mouse popular, Sabre RGB Pro aduce pentru prima oara tehnologia AXON intr-un mouse Corsair, permitand inregistrarea ultra rapida a miscarilor si comenzilor prin hyper-polling. Acest lucru este posibil printr-un polling de 8000MHz, de 8 ori mai ridicat decat majoritatea mousilor de gaming actual, ceea ce se traduce printr-un timp de transmitere de 0.125ms.

Senzorul de 18.000dpi de la PixArt PMW3392 este similar cu cel intalnit pe Katar Pro XT (PMW3391), singura diferenta fiind un CPI de 450 pentru PMW3392 fata de 400 in cazul PMW3391, ambii senzori fiind bazati pe PMW3389 si modificati conform specificatiilor Corsair. De remarcat totusi faptul ca Sabre RGB Pro cantareste doar 74 grame in conditiile in care alti producatori trebuie sa gaureasca capacul superior pentru a atinge o astfel de greutate. Varianta fara RGB, denumita Sabre Pro, este mai usoara cu 6 grame, insa pretul de comercializare nu difera prea mult.

Tehnologia AXON presupune folosirea unui microcontroller dedicat pentru a putea procesa comenzile si a sustine polling-ul de 8000Hz, prin urmare pretul creste destul de mult fata de Katar Pro XT – momentan in Romania Corsair Sabre RGB Pro Champion Series are un pret care se invarte in jurul a 300 lei. Acest mouse a castigat si titlul de cel mai bun mouse in cadrul premiilor EHA 2021, prin urmare sunt destul de curios cum se prezinta in testele noastre. Pe pagina urmatoare analizam specificatiile!
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair Sabre RGB Pro Champion Series

Lasa-ne un comentariu: