lab501.ro

Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 September, 2021.

Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series

Cu mouse-ul Sabre RGB Pro ne-am intalnit la lansarea lui din iunie, insa Corsair este de parere ca avem nevoie si de o varianta fara fir prin urmare astazi ne vom juca (la propriu dar si la figurat) cu Sabre RGB Pro Wireless. In ciuda denumirii similare, acesta din urma este dotat pe langa conectivitatea Wireless si Bluetooth si cu un senzor ultra performant Corsair Marksman de 26.000 DPI, dezvoltat impreuna cu PixArt (cel mai probabil o varianta custom a PMW3399).

Avand in vedere conectivitatea wireless, hyper-polling-ul este limitat la 2000Hz, mai mult decat suficient oricum. De remarcat totusi faptul ca Sabre RGB Pro Wireless cantareste doar 79 grame in conditiile in care avem integrata si o baterie LiPo (litium-polymer). Aceasta din urma poate asigura o autonomie de pana la 90 ore in modul Bluetooth sau 60 ore prin conexiunea cu modului Slipstream Wireless livrat in pachet. Acest mod de conectare foloseste tehnologia proprietara Slipstream Wireless care beneficieaza de IFS (Intelligent Frequency Shift) pentru transmisia fara intreruperi (sub 1ms), astfel incat mouse-ul beneficiaza de un semnal puternic, de aceea si autonomia semnificativ mai mica.

In cazul in care va intrebati, tehnologia Quickstrike prezenta in cazul Sabre RGB Pro a fost pastrata. Aceasta minimizeaza timpul de raspuns prin micsorarea spatiului dintre tasta si switch-ul Omron, dar si prin montarea unui arc pe fiecare tasta pentru revenire rapida. Haideti asadar mai departe sa vedem ce gasim in cutie!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: