lab501.ro

Corsair Sabre RGB Pro Wireless Champion Series

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 September, 2021.

Specificatii

Interfata WiFi, Bluetooth 4.2 + LE
Dimensiuni (LxWxH)129 x 70 x 43 mm / 79 g
SenzorCorsair Marksman (PixArt PMW3399), 26.000 DPI
Butoane6
Switch-uriOmron / 50 mil L/R clicks
Polling rate2000 Hz
Tip baterieLi-Po
Durata baterieWiFi - pana la 60 ore
Bluetooth - pana la 90 ore
IluminareRGB, 2 zone
SoftwareiCUE
Memorie internaDa, 3 profile onboard
AmbidextruNu
Pret99.99 euro (TVA inclus)

Cantarind 79g, Corsair Sabre RGB Pro Wireless se recomanda drept un periferic usor dar performant, acesta fiind echipat cu senzorul proprietar Corsair MARKSMAN (PixArt PMW3399 personalizat, la fel cum a facut si Razer cu senzorul Focus+), capabil de o sensibilitate de pana la 26.000 DPI (650 IPS cu o acceleratie de pana la 50g) si hyper-polling de pana la 2000Hz, gratie tehnologiei Slipstream Wireless, cu un timp de raspuns sub 1ms. Switch-urile folosite sunt gandite sa reziste pana la 50 de milioane de apasari, acestea fiind produse si garantate de catre cei de la Omron.

Cele 5 butoane pot fi programate cu usurinta prin intermediul software-ului proprietar iCUE (Corsair Utility Engine). Cu toate ca definirea mai multor parametrii se face prin intermediul utilitarului, trebuie sa tinem cont de memoria interna a mouse-ului, ce retine setarile DPI, iluminarea si macro-urile. In ceea ce priveste iluminarea, avem zona logo-ului ce va fi acoperita de mana atunci cand perifericul este utilizat, cat si indicatorul LED aflat sub Scroll.

Conectarea mouse-ului la sistem se poate face prin conexiunea Bluetooth (recomandat pentru aplicatiile de birou sau pentru task-urile zilnice) sau prin intermediul dongle-ului WiFi prezent in pachet folosind tehnologia proprietara Slipstream Wireless, abordare recomandata pentru sesiunile de gaming. Perifericul este echipat cu o baterie LiPo (litiu-polymer), reincarcabila via USB 2.0 Type-A iar in functie de modul de conectivitate autonomia acesteia variaza de la 60 de ore (WiFi) pana la 90 de ore (Bluetooth).

Lungimea cablului cauciucat USB 2.0 Type-A este cea standard de 1.8m, acesta fiind prevazut si cu o banda velcro, astfel incat transportarea acestuia sau depozitarea (dupa caz) sa fie cat mai facila.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: