lab501.ro

Review – Corsair HS35 Stereo (Red)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 May, 2020.

Corsair HS35 Stereo

 
Dupa ce am tratat in ultimul timp headset-uri de top de la Corsair, cum ar fi HS70 sau Virtuoso RGB, astazi a venit momentul sa testam mezinul familiei HS, mai exact Corsair HS35 Stereo. Disponibile in 4 variante de culoare (negru, rosu, verde, albastru), HS35 nu ne vor sparge pusculita, pentru ca sunt comercializate pentru un pret prietenos de doar 220lei.

Desi pretul este destul de mic, daca e sa comparam cu casti cu pretentii ce sar de 400lei, HS35 nu par o pereche de casti ieftine, calitatea materialelor si a finisajelor fiind la nivelul cu care ne-au obisnuit cei de la Corsair in ultimii ani.

Totusi pentru a se incadra in acest pret, ceva sacrificii s-au facut, iar treaba noastra este sa descoperim unde. Cum puteti vedea si mai jos, noi am primit versiunea rosie, insa toate versiunile beneficiaza de dotarile seriei: difuzoare de 50mm cu magnet din neodymium, microfon detasabil si cupe tapetate cu spuma cu memorie pentru comfort. Suna prea bine ca sa fie adevarat, haideti mai departe sa vedem cum sta treaba.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: