lab501.ro

Corsair Harpoon RGB Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 April, 2020.

Corsair Harpoon RGB Pro

 
De curand am putut vedea in laboratorul nostru cum arata varful de gama Corsair, mai exact NIGHTSWORD RGB, iar astazi vom arunca o privire mai detaliata asupra lui Harpoon RGB Pro. Pretul de comercializare al acestuia se invarte in jurul sumei de 150lei, ceea ce va atrage cu siguranta atentia utilizatorilor care cauta un periferic accesibil.

Corsair Harpoon RGB Pro este un mouse usor, acesta cantarind doar 85 grame, beneficiaza de memorie interna si este capabil de o sensibilitate de pana la 12.000DPI, multumita senzorului Pixart PMW3327. Cu alte cuvinte, Harpoon RGB Pro este un mouse cu un bun rapot calitate / pret, cu o precizie foarte ridicata, fapt ce il recomanda jucatorilor FPS si MOBA.

Pentru a acoperi o plaja cat mai variata de consumatori din aceasta zona de pret, producatorul a implementat si o zona cu iluminare RGB discreta, situata in partea inferioara a mouse-ului, care va fi insa acoperita in timpul utilizarii de mana utilizatorului. Switch-urile folosite sunt Omron, garantate sa reziste pana la 20 de milioane de apasari.

Toate bune si frumoase pana aici, insa dupa cum bine stim, un pret competitiv cere adesea si compromisuri, asa ca ca haideti sa vedem cum sta Corsair Harpoon RGB Pro la acest capitol.
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Harpoon RGB Pro

  1. Dor a scris pe:

    Hm, mi-ar fi plăcut să se poată seta și păstra setările fără aplicații gen iCUE. Din fericire pentru alte sisteme de operare există ckb-next https://github.com/ckb-next/ckb-next/blob/master/README.md .
    Mă întreb dacă plasticul apăsat de deget apasă direct pe switch-urile omron sau există vreun opritor pentru a preveni distrugerea switch-ului la apăsări puternice sau lovituri accidentale …

Lasa-ne un comentariu: