lab501.ro

Corsair Harpoon RGB Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 April, 2020.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB 2.0 Type-A/ Cablu cauciucat 1.8m
Dimensiuni (LxWxH)111.5 x 68.3 x 40.4 mm / 85 g
SenzorPixart PMW3327, 12.000 DPI
Butoane6
Switch-uriOmron / 20 mil L/R clicks
Polling rate1000 Hz
IluminareRGB
SoftwareiCUE
Memorie internaDa
AmbidextruNu
Pret150 RON

 

Corsair Harpoon RGB PRO este echipat cu senzorul PMW3327 dezvoltat de cei de la Pixart, senzor capabil de o sensibilitate de pana la 12,000 DPI si un polling rate de pana la 1000Hz, cu un timp de raspuns de 1ms. Switch-uri folosite sunt produse de Omron, garantate sa reziste pana la 20 de milioane de apasari.

Zona iluminata RGB, impreuna cu cele 6 butoane, se programeaza cu usurinta prin intermediul interfetei specifice – iCUE (Corsair Utility Engine). Tot prin intermediul utilitarului putem defini mai multe profile, insa memoria interna a mouse-ului retine doar setarile DPI. Cu alte cuvinte, daca vom folosi mouse-ul pe un alt sistem, acesta va avea in memorie doar pragurile DPI preferate – iluminarea si macro-urile nu sunt pastrate.

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Harpoon RGB Pro

  1. Dor a scris pe:

    Hm, mi-ar fi plăcut să se poată seta și păstra setările fără aplicații gen iCUE. Din fericire pentru alte sisteme de operare există ckb-next https://github.com/ckb-next/ckb-next/blob/master/README.md .
    Mă întreb dacă plasticul apăsat de deget apasă direct pe switch-urile omron sau există vreun opritor pentru a preveni distrugerea switch-ului la apăsări puternice sau lovituri accidentale …

Lasa-ne un comentariu: