lab501.ro

Corsair Harpoon RGB Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 April, 2020.

Constructie

 
Pentru corpul lui Corsair Harpoon RGB PRO a fost utilizat un plastic negru mat iar pentru laterale un material cauciucat, imprimat cu forme triunghiulare, care permit o mai buna aderenta a degetelor. Rotita de Scroll este de asemenea imbracata intr-un material cauciucat pe care s-a imprimat un model texturat. Butonul DPI, impreuna cu Forward si Back, sunt construite dintr-un plastic lucios, acestea fiind singurele elemente care fac nota discordanta cu finisarea mata al mouse-ului. Forma concava a lateralelor ofera o priza buna, in timp ce butoanele Forward si Back sunt amplasate spre limita superioara, fiind usor de accesat.

Ca element distinctiv as mentiona zona iluminarii RGB, insa aceasta este acoperita in utilizare de mana. Pe spatele mouse-ului gasim 4 pad-uri din PTFE, care, impreuna cu greutatea redusa a perifericului vor face ca miscarile sa fie cat mai lejere.

Sensibilitatea de la 200 DPI la 12.000 DPI impreuna cu cele 5 pragului disponibile (+1 sniper setat la 400 DPI pentru acuratete) este semnalizata de catre o culoare corespunzatoare fiecarei trepte. Utilitarul iCUE ofera mai multa libertate in ajustarea preferintelor, atat a sensibilitatii preferate, cat si a iluminarii dorite. Personal am alocat butonul Forward pentru Sniper.
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Harpoon RGB Pro

  1. Dor a scris pe:

    Hm, mi-ar fi plăcut să se poată seta și păstra setările fără aplicații gen iCUE. Din fericire pentru alte sisteme de operare există ckb-next https://github.com/ckb-next/ckb-next/blob/master/README.md .
    Mă întreb dacă plasticul apăsat de deget apasă direct pe switch-urile omron sau există vreun opritor pentru a preveni distrugerea switch-ului la apăsări puternice sau lovituri accidentale …

Lasa-ne un comentariu: