lab501.ro

Corsair Harpoon RGB Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 20 April, 2020.

Concluzii

 
Desi pretul de aproximativ 150RON este unul extrem de competitiv, materialele alese pentru acesta nu dau senzatia de “ieftin”, ba chiar din contra, totul este bine finisat, constructia fiind una solida. L-am testat atat in scenarii de gaming usor cat si in utilizarea de zi cu zi, performanta fiind in concordanta cu un senzor de calitate si o constructie solids.

Fiind un mouse usor de dimensiuni mai mici, Harpoon RGB Pro se simte cel mai bine in maini de dimensiuni mici si medii, in timp ce utilizatorii cu maini mari ar trebui, cel mai probabil, sa se reorienteze spre alt model. Cu alte cuvinte, Corsair Harpoon RGB Pro se potriveste unui utilizator cu o mana mica spre medie, ce prefera un mouse usor.

Ajustarea sensibilitatii, 6 butoane complet programabile, switch-urile Omron dar si suportul software oferit de iCUE fac din Corsair Harpoon RGB Pro un competitor demn de luat in seama, acesta fiind aliniat la standardele actuale. Harpoon RGB Pro este un mouse cinstit, care ofera destul de multe dotari, desi este cel mai ieftin mouse de gaming Corsair de pe piata. Nu va luati dupa pret, incercati-l daca aveti ocazia, o sa va surprinda!
 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Harpoon RGB Pro

  1. Dor a scris pe:

    Hm, mi-ar fi plăcut să se poată seta și păstra setările fără aplicații gen iCUE. Din fericire pentru alte sisteme de operare există ckb-next https://github.com/ckb-next/ckb-next/blob/master/README.md .
    Mă întreb dacă plasticul apăsat de deget apasă direct pe switch-urile omron sau există vreun opritor pentru a preveni distrugerea switch-ului la apăsări puternice sau lovituri accidentale …

Lasa-ne un comentariu: