lab501.ro

Review – Corsair HS35 Stereo (Red)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 May, 2020.

Constructie si dotari

 
Corsair HS35 sunt echipate cu difuzoare de 50mm cu neodimiu, avand o structura deschisa, foarte confortabile in utilizarea zilnica datorita spumei cu memorie si a materialului moale (plush) ce sta pe urechi. Constructia este solida pentru nivelul asta de pret, sistemul de reglare al cupelor fiind metalic. De mentionat faptul ca HS35 sunt potrivite pentru persoane cu cap mediu si mic, cupele fiind dimensionate in acest fel. Pentru persoanele cu capul mai mare recomand Corsair HS50 pe care le-am testat aici, pretul fiind doar usor mai ridicat.

Pe langa o usoara reducere a pretului, folosirea plush-ului in loc de piele ecologica pentru cupe si headband permite pielii sa respire in cazul sesiunilor lungi de gaming ceea ce este un plus pentru Corsair HS35. Microfonul se comporta bine pentru categoria asta de pret, personal pot spune ca nu am intalnit probleme fiind potrivit pentru gaming dar si pentru videoconferinte. Faptul ca se poate scoate este un alt mare plus!

La fel ca si in cazul lui HS50, Corsair HS35 are pe casca din stanga 2 butoane amplasate in partea din spate: Mute microfon si un buton rotativ ce ajusteaza volumul. Ergonomic, dar foarte usor de atins din greseala atunci cand modificam pozitia castilor sau vrem sa le scoatem. Dupa o perioada de obisnuinta nu mai reprezinta o problema, insa primele dati este destul de deranjant.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: