lab501.ro

Corsair VOID Pro USB Dolby 7.1 RGB Premium Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 22 August, 2017.

Corsair VOID Pro

 
Anul 2015 a fost momentul in care Corsair au lansat pe piata familia de casti VOID, disponibile atat in varianta simpla cu conectivitate 3.5″ cat si modele USB sau Wireless cu iluminare RGB. Lansarea seriei Void a reprezentat un moment decisiv, acesta fiind momentul cand linia de headset-uri a Corsair a capatat o identitate proprie, renuntand astfel la mostenirea ramasa dupa achizitionarea Raptor Gaming in 2012.

Design-ul modern, constructia de calitate, suportul software dar si performantele audio au facut ca modelele VOID sa se bucure de un real succes, atat in ceea ce priveste numarul de unitati vandute, cat si in ceea ce priveste feedback-ul din partea utilizatorilor. Asa cum era de asteptat, seria VOID nu este perfecta, unii utilizatori semnaland probleme legate de ergonomie si calitatea microfonului.

Cei de la Corsair au ascultat criticile utilizatorilor si review-erilor, rezultatul concretizandu-se sub forma unui model reproiectat: Corsair VOID Pro. Astazi il vom intoarce pe toate partile si vom vedea cu ce vine in plus si daca se ridica la succesul initial avut de seria VOID. La o prima vedere schimbarile sunt subtile dar sa nu ne lasam ifluentati de aparente. Sa trecem la treaba!
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: