lab501.ro

Corsair VOID Pro USB Dolby 7.1 RGB Premium Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 22 August, 2017.

Constructie si dotari

 
Corsair VOID Pro sunt echipate cu difuzoare de 50mm cu neodimiu (cei de la Corsair sustin ca nu sunt aceleasi ca la modelele anterioare dar vom vedea mai multe la partea de testare), avand o structura deschisa, foarte confortabile in utilizarea zilnica datorita materialului textil moale ce sta pe urechi. Desi la o prima vedere castile par identice cu modelul anterior, VOID Pro vine cu o multitudine de tweak-uri pe partea de ergonomie si confort. Spuma cu memorie este mai moale, in timp ce balamalele de aluminiu au o forma diferita, gandita pentru a imbunatati confortul in cazul utilizarii indelungate. Tot in acest scop, presiunea exercitata de casti asupra urechilor este destul de scazuta, lucru comod dar deranjant in cazul in care miscati capul – castile pot aluneca.

Dimensiunea cupelor a crescut, asadar acestea pot gazdui acum in mod confortabil si ureche de dimeniuni mai generoase, VOID Pro fiind gandite pentru utilizatorii cu capul ceva mai mare. Spuma cu memorie este protejata de un invelis textil perforat, care permite ventilatia urechilor. Am apreciat faptul ca cei de la Corsair nu au folosit piele ecologica asa cum fac alti producatori, VOID Pro avand unele din cele mai confortabile combinatii intre cupe + headband din cate am testat.

Suportul pentru tehnologia Dolby 7.1 este realizata prin intermediul DSP-ului integrat, conectivitatea la PC se face exclusiv prin intermediul unui port USB. Bratul microfonului a fost reproiectat in intregime, acum acesta este flexibil, putand fi ajustat. Pentru ca la modelul anterior LED-ul care indica functionarea microfonului nu putea fi vazut atunci cand purtam casca pe cap, acesta a fost inlocuit cu un cerc luminos ce emite lumina intr-un unghi de 180 grade. In ceea ce priveste calitatea inregistrarii nu pot spune ca am vazut o diferenta prea mare, performanta as putea-o defini ca fiind medie. Noise-cancelling-ul pasiv functioneaza asa cum ar trebui dar vocea perceputa este usor robotizata si infundata.

Butoanele de pe casca au fost mentinute la fel ca si in cazul modelului anterior, asadar avem un buton pentru Mute microfon si un buton mobil ce joaca 3 functii: Volum +, Volum – si schimb de profile CUE atunci cand il apasam. Personal mi-ar fi placut ca microfonul sa faca Auto Mute atunci cand este ridicat vertical precum in cazul HyperX Cloud Stinger, ar fi adaugat un plus de ergonomie. Iluminarea RGB a ramas la fel- putem adauga efecte si putem schimba culoarea celor 2 logo-uri Corsair amplasate pe cupe.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: