lab501.ro

Corsair VOID Pro USB Dolby 7.1 RGB Premium Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 22 August, 2017.

Specificatii

 Corsair VOID Pro
TipWired, Stereo
Difuzoare50 mm
Impedanta32 Ohm @ 1kHz
Senzitivitate107dB
Frecventa20 - 20.000 Hz
MicrofonBoom, unidirectional
ConectivitateUSB
ControlMute microfon, Volum si schimb profile
Greutate390 g
Pret80 EURO

Corsair VOID Pro sunt casti stereo, cu conectare pe USB, echipate cu difuzoare de 50mm precum si cu un microfon unidirectional orientabil, de tip boom. Difuzoarele au o impedanta de 32 Ohm si un raspuns in frecventa cuprins intre 20Hz si 20KHz, senzitivitatea fiind de 107dB, specificatiile fiind pana in acest moment identice cu cele ale modelului VOID anterior.

In cazul microfonului putem vedea specificatii usor mai bune pe VOID Pro, impedanta mai mica (2kOhm vs 2.2kOhm) permitand o senzitivitate usor mai buna (-38dB) cu toate ca spectrul de frecventa acoperit ramane acelasi, 100 – 10.000 Hz. Privind specificatiile putem deduce ca majoritatea imbunatatirilor aduse de modelul Pro le putem regasi la capitolul microfon, acolo unde observasem de altfel si cea mai mare problema a acestei serii.

Pentru controlul redarii, dar si pentru personalizarea functiilor RGB de iluminare, putem folosi acelasi CUE (Corsair Utility Engine) ajuns la versiunea 2.16.87, lansata ieri, probabil pentru a preceda lansarea de azi a noilor VOID Pro. Nu am remarcat nici o functie in plus, dar mai multe vom vorbi la capitolul dedicat software-ului.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: