lab501.ro

Review – Corsair HS55 Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 February, 2023.

Corsair HS55 Wireless

 

Multitudinea de modele potrivite pentru toate buzunarele, precum si lansarea constanta de noi modele, au facut ca headset-urile celor de la Corsair sa fie printre cele mai populare de pe piata. Desi au intrat ceva mai tarziu in acest domeniu, la fel ca si in cazul perifericelor acestia au recuperat rapid si au compensat dezavantajul lipsei de experienta cu entuziasmul noului venit, dar si cu o echipa de R&D dedicata, pe care am avut placerea s-o intalnesc acum cativa ani cand am vizitat sediul principal al celor de la Corsair in Freemont, California.

Dupa ce am testat anul trecut Corsair HS65 Surround ce veneau cu o foarte interesanta tehnologie de sound profiling denumita SoundID, dezvoltata de Sonarworks, astazi ne vom concentra pe fratele sau mai mic, denumit HS55 Wireless. Acestea din urma renunta la SoundID, insa compenseaza prin renuntarea la fire, Corsair HS55 Wireless fiind casti cu conectare Wireless sau Bluetooth.

Corsair HS55 Wireless vin cu o greutate de doar 266 grame, mare parte din aluminiul folosit in cazul lui HS65 Surround fiind inlocuit de plastic pentru a compensa introducerea bateriei si a altor circuitelor necesare tehnologiei de functionare fara fir. Suportul pentru modul surround Dolby Audio 7.1 este mentinut, insa doar cand sunt conectate la un sistem Windows / Mac, multitudinea de moduri de conectare facandu-le potrivite insa si pentru laptop-uri, console de gaming sau dispozitive mobile, gratie suportului Bluetooth 5.2.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: