lab501.ro

Corsair K65 PRO MINI

Scris de: , in categoria: Periferice, in 13 July, 2023.

Specificatii

Interfata / Dimensiune cabluCablu detasabil matisat USB Type-C - Type-A/
1.82m /
Dimensiuni (LxWxH)315mm x 105.4mm x 35.8mm
TasteCORSAIR OPX
Durata de viata switch-uri150 milioane de apasari
Taste multimedia Prin intermediul tastei "Fn"
Taste Macro dedicateTasta cu logo-ul CORSAIR si G1-G4
Onboard Macro Recording Da, FN + combinatia de teste
IluminareDa, LED per tasta programablil
Anti ghostingFull key rollover (NKRO)/ 100% anti-ghosting
SoftwareiCUE - suporta Windows 10, 11 si macOS 10.15+
Dispozitiv compatibilWindows PC, Apple Mac, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5
Memorie On-Board8MB
USB Report RatePana la 8,000Hz hyper-polling cu CORSAIR AXON
TasteDouble-shot injection PBT keycaps, 1.5mm;
Pret$129.99

Dimensiunile reduse ale lui Corsair K65 PRO MINI acomodeaza o memorie on-board de 8MB destinata stocarii setarilor si profilelor direct pe dispozitiv – in functie de complexitate putem avea pana la 50 de profile. Switch-urile optice folosite pentru acest model sunt cele dezvoltate in-house, Corsair OPX, acestea fiind garantate sa reziste la 150 milioane de apasari. In cazul acestor switch-uri rapide si liniare actuarea este efectuata prin intreruperea unui fascicul de lumina – adica fara contact – acestea avand o cursa de doar 1 mm pana la actuare, in timp ce cursa totala este de 3.2mm. Fiabilitatea si precizia sunt si ele de exceptie, pentru ca arcul de revenire este singura parte mecanica din switch.

Corsair K65 PRO MINI beneficiaza de integrarea unui microprocesor rapid prin intermediul unui SoC puternic AXON, fiind capabila de un pooling rate de pana la 8000 Hz, reusind sa sustina in acelasi timp onboard pana la 20 de layere de iluminare. In cazul in care folositi acesta tastatura pe PS4 sau PS5, apasand si tinand apasat pentru 5 sec combinatia Fn + Win vom trece la PS Mode care activeaza un set redus de key rollover specific pentru aceste console.

Tastele beneficiaza de double-shot injection PBT, acest proces facandu-le mai rezistente la uzura in timp, le va proteja de “luciu” pe masura ce le folosim iar legendele de pe ele vor ramane clare. Spacebar-ul cu tringhiuri ce vine ca accesoriu este construit din policarbonat, nu din PBT, lasand lumina switch-ului sa treaca prin tasta. Functia anti-ghosting este prezenta prin implementarea full key rollover, care poate inregistra chiar si apasarea simultana a tuturor tastelor.

Tastele multimedia dar si functiile dublate per tasta, inclusiv tastele programabile (Logo Corsair + G1-G4) pot fi accesate prin intermediul tastei Fn + tasta . Cablul de alimentare al tastaturii este matisat iar lungimea acestuia este suficienta incat sa permita un spatiu de miscare lejer, acesta avand 1.8m. Pentru transport spre exemplu, cablul de conectare se detaseaza de tastatura, iar daca se intampla sa se uzeze sau aveti un animalut de casa razbunator si ramaneti fara cablu, acesta se poate inlocui cu un cablu personalizat.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: