lab501.ro

Review – Corsair K70 Core

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 October, 2023.

Software

 
Corsair iCUE nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind prezent pe piata de mai multi ani – am putea spune ca discutam chiar despre inima software a ecosistemului hardware Corsair. Asa cum ne-a obisnuit producatorul, avem la indemana un numar ridicat de combinatii de taste pentru a controla tastatura fara utilitar, cele doua taste in plus (tasta multimedia si rotita) jucand un rol important in acest caz. Astfel, cu ajutorul rotitei putem controla volumul, iluminarea, scroll orizontal si vertical, sau zoom in pagina.

Desigur, pentru configurarea in amanunt a tastaturii este necesara instalarea iCUE – acesta a trecut printr-o transformare semnificativa odata cu aparitia versiunii 5. In noua interfata iCUE, memoria on-board de 1MB este suficienta pentru a salva pana la 5 profile.

Fiecare profil are doua seturi de setari – hardware si software. Setarile hardware vor fi active atunci cand iCUE nu ruleaza, util atunci cand folosim tastatura pe o platforma precum XBox sau Playstation. Odata instalat iCUE (suportat doar pe PC si MAC), informatiile suplimentare sunt oferite pentru fiecare categorie si ne vor ajuta sa intelegem mai bine ce setari avem la dispozitie.

Asadar, utilitarul ne ajuta sa inregistram macro-uri (de la functii simple la functii complexe), sa rearanjam tastele in cazul in care se prefera alt layout, dar si sa valorificam iluminarea per tasta. Referitor la efectele de iluminare, putem alege din cele predefinite, sau putem defini ce efecte ne dorim.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: