lab501.ro

Review – Corsair K70 Core

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 October, 2023.

Prezentare

 
Chiar daca discutam despre o tastatura full-size, Corsair K70 Core este o tastatura destul de compacta, construita dintr-un top-plate din aluminiu, de care este atasata placa de baza, precum si o carcasa din plastic gros. Unghiul de tastare poate fi ajustat cu ajutorul celor doua picioare rabatabile, iar greutatea de aproape 1Kg ar trebui sa fie un bun indicator legat de cat de solida si bine inchegata este tastatura.

Asa cum va povesteam si in introducere, in coltul din dreapta sus gasim o rotita cu dublu rol, care in mod implicit controleaza volumul prin rotatie, respectiv functia Mute prin apasare, functiile putand fi modificate dupa bunul plac cu ajutorul aplicatiei iCUE. Langa aceasta gasim 4 led-uri de stare, dar si un buton multifunctional, care este configurat implicit pentru functia Play/pause, dar care, de asemenea, poate fi configurat dupa bunul plac cu ajutorul utilitarului iCUE.

Pe latura inferioara gasim 2 insertii de cauciuc, pentru o mai buna stabilitate pe suprafete lucioase, precum si doua picioruse, echipate de asemenea cu insertii de cauciuc. Keycaps-urile incluse din fabrica sunt fabricate din DS ABT si au o grosime de ~0.8mm, fiind echipate cu profil standard, cilindric. Pentru modelele care nu folosesc lay-out US-ANSI, keycaps-urile sunt fabricate din ABS vopsit.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: