lab501.ro

Corsair K70 RGB PRO

Scris de: , in categoria: Periferice, in 18 February, 2022.

Corsair K70 RGB PRO

 
In urma cu o saptamana, producatorul american Corsair a anuntat lansarea unui nou periferic ce se alatura seriei binecunoscute K70, mai exact Corsair K70 RGB PRO. Daca va mai amintiti, de-a lungul timpului am putut vedea in laborator doi membrii ai familiei K70, unul cu dimensiuni compacte Corsair K70 RGB TKL Champion Series, precum si unul cu dimensiuni ceva mai generoase  Corsair K70 RGB RAPIDFIRE MK2 SE (Special Edition).

Corsair K70 RGB PRO este dedicata in principal gamerilor care merg la diverse competitii asadar cablu USB-C detasabil, keycaps-urile PBT fabricate prin dubla injectie precum si butonul dedicat Tournament Switch sunt de bun augur. Acesta din urma dezactiveaza toate functiile iCUE, inclusiv iluminarea dinamica sau programarea Macro-urilor. Pe langa eliminarea distragerii atentiei, acest mod de utilizare elibereaza SoC-ul AXON de procesarea efectelor astfel incat poate detecta apasarile tastelor cu latenta de 0.25ms (4000Hz Keyscan) si le poate transmite catre sistem cu un Polling Rate de 8000Hz (0.125ms).

Corsair K70 RGB PRO este disponibila in cinci variante de switch-uri: Cherry MX Speed (Silver), Cherry MX Silent,  Cherry MX Brown,  Cherry MX Blue  si Cherry MX RGB Red – cea pe care o avem si noi in laborator. De remarcat ca producatorul american foloseste noile variante imbunatatite de switch-uri Cherry MX, cu 100 milioane de apasari garantate si bounce time mai mic de 1 ms. Pretul recomandat de producator este de 160 euro, insa ramane de vazut la cat va ajunge in magazinele din tara noastra.

Pentru moment, tastatura este disponibila la precomanda pe site-ul producatorului in cazul in care unii dintre noi sunt mai nerabdatori, iar transportul este gratuit. Desi Corsair K70 RGB PRO vine cu un design nou, tehnologie AXON si cu un wrist pad magnetic ca accesoriu, aceasta pastreaza top plate-ul din aluminiu si keycaps-uri PBT, iar specificatiile sunt excelente, dupa cum vom vedea pe pagina urmatoare.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: