lab501.ro

Mountain Makalu Max

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 May, 2023.

Mountain Makalu Max

 
Asa cum stiti am urmarit indeaproape evolutia celor de la Mountain, de la primul anunt oficial, trecand prin listarea pe Kickstarter si ajungand la primul produs lansat, mouse-ul Makalu 67. Iar de atunci si pana acum am testat toate produsele lansate de Mountain, mai precis Mountain Everest Max, Mountain Everest 60 si Mountain Displaypad si Macropad, ba chiar am si construit tastaturi custom, bazate pe componente Mountain.

De altfel, cred ca singurul produs Mountain pe care nu am pus mana in ultimii 3 ani este mousepad-ul Nunatak, pe care il veti descoperi astazi in articolul de fata. Totusi, acesta este doar un accesoriu, drept urmare nu despre o lansare de mousepad discutam astazi, ci despre lansarea unui produs nou si indelung asteptat, as spune eu. Astfel, daca Mountain ne-au oferit pana acum tastaturi, mousi si accesorii pentru acestea, a venit momentul pentru urmatorul pas logic si anume trecerea la produse wireless.

Iar primul produs de acest gen din portofoliul companiei se numeste Mountain Makalu Max, fiind vorba despre un mouse wireless bazat pe acelasi senzor ca si inaintasul sau, dar care foloseste alte switch-uri si aduce o serie de noutati interesante, cum ar fi posibilitatea de a schimba forma sau greutatea mouse-ului. Pentru ca nu-i asa, in primul rand Mountain inseamna produse care pot fi personalizate conform nevoilor utilizatorului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: