lab501.ro

Mountain Makalu Max

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 May, 2023.

Prezentare

 
Asa cum spuneam, Mountain Makalu Max este un mouse modular, fiind livrat cu doua set-uri de prize in pachet. Primul are o forma clasica, fiind construit din ABS si fiind gandit pentru cei care petrec mare parte din timp in jocuri, in timp ce al doilea este un set ergonomic, care ii confera mouse-ului o amprenta mai lata la sol, dar si o priza mai buna, datorita insertiilor de cauciuc de pe laterale.

Schimbarea celor doua seturi de prize se realizeaza rapid si facil, acestea fiind atasate de mouse cu ajutorul a doi magneti. Personal prefer priza clasica, de mici dimensiuni, dar sunt convins ca exista si utilizatori care vor aprecia priza ergonomica. De asemenea, senzorul este flancat de o fanta circulara, in care putem atasa una dintre cele trei greutati incluse in pachet, pentru a modifica greutatea mouse-ului dupa bunul nostru plac.

La fel ca si in cazul modelului anterior, in zona skate-urilor gasim doua adancituri, care fac ca acestea sa fie usor de indepartat si schimbat. Un mic detaliu de ergonomie, care ne arata cam cat timp a fost investit in dezvoltarea acestui mouse. De asemenea, modul in care Makalu Max ne indica pragul de sensibilitate ales este cel mai intuitiv pe care l-am intalnit eu pana acum, cu patru puncte dispuse sub forma de patrat, care se aprind pe masura ce schimbam sensibilitatea, la fel ca si in cazul lui Makalu 67.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: