lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Huawei Mate 9 este livrat intr-un ambalaj elegant de culoare neagra, pe care gasim logo-ul Leica si mentiunea Dual Camera. In pachet, ambalate cu grija, gasim telefonul, adaptorul la priza, headset-ul, cheita pentru tavita SIM-urilor, precum si cablul USB – USB Type-C. De asemenea, pe langa manual gasim si o husa pentru telefon si o folie de protectie pentru ecran.
 
Ambalaj-01

Ambalaj-02

Ambalaj-03

Ambalaj-04

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

  1. Ionela Peica a scris pe:

   Superb review-ul. Felicitări !

  2. Monstru Post author a scris pe:

   Multumim :)

  3. Ionescu a scris pe:

   Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

  4. Greuceanu a scris pe:

   Excelent review,excelent telefon!
   Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
   Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
   Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

  Lasa-ne un comentariu: