lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.

Camera – imagini

 
Si cand spun “l-am testat” nu ma refer la metodologia noastra uzuala, ci la utilizarea sa intensiva timp de o saptamana, in care am realizat 1138 de fotografii si 14 videoclip-uri cu ajutorul lui Mate 9, in toate conditiile posibile de iluminare, atat in regim de amator (turism) cat si in regim profesionist (in cadrul vizitelor de lucru la sediul mai multor producatori taiwanezi).

Daca fotografiile realizate in regim “profesionist” le veti putea admira pe LAB501, in cadrul materialelor realizate cu ocazia vizitei mele in Taiwan, in cadrul acestui articol puteti observa o parte din fotografiile realizate de mine in regim de amator, de-a lungul unei saptamani petrecute in Taiwan. Am pus la grea incercare Mate-ul atat in zile cu nori si atmosfera incarcata, cat si in zile insorite, atat noaptea pe strazile aglomerate ale Taipei-ului sau Taichung-ului cat si in interior, de la hotel-uri la muzee si de la restaurante la statii de metrou.

Dupa o saptamana de utilizare intensiva zilnica, am ajuns la concluzia ca in momentul de fata, singura limitare a smartphone-urilor de top, in momentul in care discutam despre fotografii in regim de amator, este lipsa unui zoom optic veritabil. In rest, Huawei Mate 9 ocupa acelasi loc in topul preferintelor mele personale la capitolul camera ca si Galaxy S7 si S6 Edge +, fiind unul dintre cele mai performante smartphone-uri produse vreodata.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

 1. Ionela Peica a scris pe:

  Superb review-ul. Felicitări !

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim :)

 3. Ionescu a scris pe:

  Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

 4. Greuceanu a scris pe:

  Excelent review,excelent telefon!
  Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
  Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
  Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

Lasa-ne un comentariu: