lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Huawei Mate 9 este livrat intr-un ambalaj elegant de culoare neagra, pe care gasim logo-ul Leica si mentiunea Dual Camera. In pachet, ambalate cu grija, gasim telefonul, adaptorul la priza, headset-ul, cheita pentru tavita SIM-urilor, precum si cablul USB – USB Type-C. De asemenea, pe langa manual gasim si o husa pentru telefon si o folie de protectie pentru ecran.
 
Ambalaj-01

Ambalaj-02

Ambalaj-03

Ambalaj-04

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

 1. Ionela Peica a scris pe:

  Superb review-ul. Felicitări !

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim :)

 3. Ionescu a scris pe:

  Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

 4. Greuceanu a scris pe:

  Excelent review,excelent telefon!
  Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
  Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
  Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

Lasa-ne un comentariu: