lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.

Display

 
Inca de pe vremea lui Note 2 am utilizat smartphone-uri dotate cu display-uri de mari dimensiuni, aceasta categorie fiind cea mai potrivita pentru nevoile mele. Si cu cat display-ul este mai mare, cu atat poti face diferenta mai usor intre un panou de slaba calitate si un panou de buna calitate. Ei bine, chiar daca unii vor stramba din nas deoarece Huawei nu au inclus un panou cu rezolutii ametitioare doar de dragul de a bifa o casuta in lista de “calitati”, pot sa va spun ca display-ul Full HD de 5.9″ de pe Huawei Mate 9 este cu siguranta unul dintre cele mai performante de pe piata in acest moment.

Cu un nivel maxim de alb de 685 cd/m2, cel mai ridicat masurat de noi vreodata si un nivel de negru bun pentru un IPS, mai precis 0.42 cd/m2, contrastul masurat de noi atinge o valoare de 1629:1, putine smartphone-uri putandu-se lauda cu o asemenea realizare. Pe de alta parte, contrastul si luminozitatea nu spun toata povestea, reproducerea culorilor jucand un rol cel putin la fel de important, iar la acest capitol Huawei Mate 9 exceleaza din nou, display-ul fiind aproape perfect!

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

 1. Ionela Peica a scris pe:

  Superb review-ul. Felicitări !

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim :)

 3. Ionescu a scris pe:

  Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

 4. Greuceanu a scris pe:

  Excelent review,excelent telefon!
  Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
  Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
  Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

Lasa-ne un comentariu: