lab501.ro

Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 February, 2017.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este o combinatie interesanta intre simplitate si functii avansate, cu acces rapid la toate setarile de care am putea avea nevoie. Un simplu swipe dinspre dreapta spre stanga va deschide meniul setarilor avansate, in timp ce swipe-ul din sens opus ne va permite sa alegem unul dintre mutiplele moduri de fotografiere pe care le avem la indemana. Personal, nu o sa pun accent pe functii cum ar fi slow-motion sau bokeh, cel mai important aspect din punctul meu de vedere fiind cum se comporta telefonul in situatii real-life, cu setari automate, in momentul in care il scoatem din buzunar si pur si simplu vrem sa suprindem ceva.

Desigur, cei care doresc sa realizeze fotografii alb-negru de calitate, sau apreciaza efectele de tip bokeh sau slow-motion, au la dispozitie un aparat foarte puternic, Huawei Mate 9 fiind unul dintre cele mai dotate smartphone-uri de pe piata la acest capitol. Din punctul meu de vedere insa, utilizarea in regim “auto”, in orice conditii de iluminare, rapid, fara a pierde vremea cu setari extra, reprezinta 90% din modul in care va fi pusa la incercare camera unui smartphone. Prin urmare l-am testat exact in aceste conditii.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Huawei Mate 9 MHA-AL00

 1. Ionela Peica a scris pe:

  Superb review-ul. Felicitări !

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim :)

 3. Ionescu a scris pe:

  Foarte profi. Felicitari. Am un mate8 care nu ma dezamageste nicio secunda. O remarca daca imi premiti. Are app drawer. Cum tocmai am trecut la nougat cu mate8-ul, l-am descoperit in meniul setarilor la “stil ecran pornire” si il gasesti acolo.

 4. Greuceanu a scris pe:

  Excelent review,excelent telefon!
  Fascinante meleagurile orientale și peisajele.
  Și când te gândești că încă există destui limitați care consideră că este o blasfemie să compari fotografiile unor telefoane de top cum este cazul celor enumerate de tine cu cele ale anumitor DSLR sau compacte.
  Tare mi-așa dori să mai faci un review foto comparativ cu câteva telefoane plus câteva DSLR pentru a se observa ca în majoritatea situațiilor calitatea foto a telefoanelor de top coincide cu a unor DSLR,cu excepțiile de rigoare.

Lasa-ne un comentariu: