lab501.ro

HUAWEI Watch Ultimate Review – Part II – Expedition

Scris de: , in categoria: Gadget, in 4 May, 2023.

HUAWEI Watch Ultimate

 
Va povesteam in urma cu aproximativ o luna despre HUAWEI Watch Ultimate, cel mai recent varf de gama HUAWEI in segmentul smart-watch-urilor, un produs care duce mai departe mostenirea seriei Watch GT, utilizand unele dintre cele mai rezistente si exclusiviste materiale de pe piata, marcand in acelasi timp si inceputul unei noi ere pentru ceasurile inteligente ale companiei.

De ce spun asta? In primul rand pentru ca HUAWEI au dotat Watch Ultimate cu tot ce au mai bun in arsenal, de la aliajul de zirconiu, sticla de safir si bratara din cauciuc nitrit hidrogenat si pana la superbul display LTPO Amoled, crescand de asemenea adancimea la care poate fi utilizat ceasul. Iar in al doilea rand pentru ca nu s-au oprit aici si au adaugat si o serie intreaga de functii noi, unele dintre ele specifice modelului Watch Ultimate.

Astfel, daca functia de EKG, respectiv functia de masurare a rigiditatii arterelor, au fost adaugate in ultimul update si pe Watch GT3 Pro, modurile dedicate scufundarilor si modul Expedition sunt functii exclusive Watch Ultimate. Si daca de scufundari nu o sa ma apuc prea curand, snorkeling-ul fiind sportul acvatic preferat de mine, modul Expedition ma intereseaza in mod special, pentru ca este una dintre functiile care diferentiaza Watch Ultimate fata de alte ceasuri, inclusiv alte ceasuri ale companiei.

Asa cum stiti, in momentul lansarii modul Expedition nu era inca prezent pe ceas, acesta fiind adaugat printr-un update ulterior, drept urmare de atunci si pana acum m-am tot jucat cu ceasul, am testat si acest mod de functionare iar astazi vom vedea despre ce este vorba.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: