lab501.ro

HUAWEI Watch Ultimate Review – Part I

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 4 April, 2023.

HUAWEI Watch Ultimate

 
Traim intr-o lume aflata in continua schimbare, in care mii de noi produse incearca sa ne atraga atentia in fiecare an, incercand sa isi gaseasca locul in arsenalul tehnic pe care il folosim zilnic, indiferent daca discutam despre viata de zi cu zi, despre gatit, despre munca, despre calatorii sau relaxare. Intotdeuna va exista un produs nou, care le stie pe toate si pe care nici nu stim ce pierdem daca nu il incercam. Sau cel putin asta este teoria pe care incearca sa o vanda expertii in marketing.

Pentru ca in realitate, nu intotdeauna poti inova de la o generatie de produse la cealalta si nu intotdeuna merita sa ne luam dupa slogane si reclame. In fond, asta este motivul pentru care testam produse, pentru a vedea daca merita atentia consumatorului. Si nu in ultimul rand, pentru a vedea daca pretul cerut de producator chiar se transpune in beneficii reale pentru noi. Iar in aceste conditii, in special cand testezi sute de produse anual, nu mai esti la fel de susceptibil la mesajele de marketing si este mult mai greu sa te uimeasca efectiv ceva.

Si totusi… exista si produse care stii de la prima vedere ca sunt altceva. Ca reprezinta ceva cu adevarat important, iar utilitatea si experienta oferita in utilizarea zilnica depasesc chiar sloganurile si afirmatiile producatorului. Ce-i drept, acest lucru se intampla destul de rar. Dar cand se intampla va asigur ca o stii instantaneu, de la primul contact pe care il ai cu produsul respectiv.

Acesta a fost de altfel si cazul lui HUAWEI Watch Ultimate, un ceas pe care inca din momentul in care Gabriela l-a scos din cutie pentru a realiza clasicele fotografii, iar eu l-am pus la mana de curiozitate, l-am indragit instantaneu, intr-atat de mult incat am preluat de aceasta data sarcina de a realiza review-ul sau de la consoarta experta in astfel de dispozitive. Pentru ca am simtit ca este un ceas pentru mine, pentru ca am simtit ca mi se potriveste perfect si nu in ultimul rand pentru ca am simtit ca este un ceas absolut exceptional. Intr-un fel… si numele sau incearca sa ne comunice asta.

 

Comentarii

2 comentarii la: HUAWEI Watch Ultimate Review – Part I

  1. Dor a scris pe:

    Care este durata medie de viata a acestui produs? O fi ușor de reparat?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu mi-am pus niciodata problema asta. Folosesc Watch GT2 Pro, care are cam 3 ani si merge la fel ca in prima zi. Daca nu as trece la Ultimate probabil ca nu il schimbam si il mai foloseam 1-2 ani pe putin, fiind suficient pentru ce am eu nevoie.

    De reparat nu stiu ce sa zic… ce anume sa repari? Practic ai un SoC si un chip de memorie pe o mini placa de baza, ansamblul de senzori si acumulatorul, toate dispuse intr-o carcasa extrem de rezistenta. Presupun ca daca este vorba sa cedeze ceva, primul va ceda acumulatorul.

Lasa-ne un comentariu: