lab501.ro

HUAWEI Watch Ultimate Review – Part II – Expedition

Scris de: , in categoria: Gadget, in 4 May, 2023.

Expedition

 
Practic, modul Expedition este dedicat drumetiilor, utilizatorul avand acces la o interfata speciala, in care gasim un numar restrans de date, cum ar fi ora, ziua, nivelul de incarcare al bateriei, respectiv ora la care rasare sau apune soarele. In al doilea ecran vedem timpul scurs din momentul inceperii excursiei, distanta parcursa, altitudinea, pulsul si viteza medie, iar in al treilea ecran avem acces la busola.

Ultimul ecran este dedicat uneltelor, mai precis monitorizarea concentratiei de oxigen din sange, barometru, lanterna si setari. Evident, cea mai importanta functie a modului Expedition este posibilitatea de a seta puncte intermediare (marker), acestea putand fi utilizate pentru orientare – de exemplu alegem un marker si ceasul ne va ghida inapoi catre el. Atentie insa, ceasul ne indica directia si distanta pana la marker, dar are tendinta de a face acest lucru in linie dreapta, prin urmare este bine sa fiti atenti la formele de relief cand utilizati aceasta functie.

Dupa ce am inchis modul Expedition, ceasul se va sincroniza cu aplicatia Huawei Health instalata pe telefon si vom avea acces la 3 tab-uri, mai precis route, charts si details. In primul tab vedem ruta pe harta, distanta parcursa si viteza medie. In cel de-al doilea tab avem acces la monitorizarea altitudinii pe parcursul traseului nostru, iar in al treilea tab vedem timpul, distanta, viteza medie si numarul de pasi.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: