lab501.ro

HUAWEI Watch Ultimate Review – Part II – Expedition

Scris de: , in categoria: Gadget, in 4 May, 2023.

Concluzii

 

Asa cum spuneam si in prima parte a review-ului dedicat noului varf de gama, HUAWEI Watch Ultimate este un ceas sport care ofera o experienta superba in utilizarea zilnica, fiind de asemenea unul dintre cele mai rezistente, capabile si elegante ceasuri pe care le-am avut pana acum in laborator. Nu in ultimul rand, modul Expedition si modurile dedicate scufundarii sunt functii specifice modelului Ultimate, pe care le gasim de obicei pe ceasurile sport specializate.

Cu toate acestea, personal consider ca se mai poate lucra la modul Expedition, cea mai notabila lipsa fiind cea a hartilor. Practic, HUAWEI Watch Ultimate este un ceas ultra rezistent, dedicat activitatilor in aer liber, iar modul Exploration ar fi si mai util daca am avea harti pe el, asa cum au cei de la Garmin pe seria Fenix, de exemplu. Si daca tot am mentionat Garmin, nu ar strica si o versiune cu incarcare solara.

Per total insa, HUAWEI au facut un pas important in directia ceasurilor de sport specializate, utilizand materiale de cea mai buna calitate si aducand functii specifice, care sper ca vor fi imbogatite constant in urmatorii ani, pentru ca potentialul unui astfel de ceas este urias din punctul meu de vedere.

De altfel, asa cum am vazut si in cazul lui Watch GT2 Pro, respectiv Watch GT3 Pro, HUAWEI abordeaza cu seriozitate subiectul update-urilor pentru ceasuri, oferind actualizari constant si aducand functii noi daca acest lucru este posibil. Iar HUAWEI Watch Ultimate este un ceas superb din punctul meu de vedere si mi-as dori sa vad si mai multe functii specifice introduse in viitor, pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai completa.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: