lab501.ro

Review – HUAWEI P60 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 May, 2023.

HUAWEI P60 Pro

 
Lansata in 2012, seria HUAWEI P este alcatuita pana acum din 11 generatii de produse, de la primele modele HUAWEI Ascend P1, P2, P6 si P7, trecand la denumirea simplificata HUAWEI P, odata cu seria P8, introducand modelul Pro pe seria P20, respectiv modelul Pocket odata cu seria P50. Din 11 generatii, noi am testat pana acum 9, exceptiile fiind, din varii motive, HUAWEI Ascend P2, respectiv HUAWEI P30 Pro, probabil unul dintre cele mai reusite modele din intreaga serie.

Practic, am fost alaturi de aceasta serie de la bun inceput, inca din momentul lansarii modelului Ascend P1, in 2012, continuand cu Ascend P6 si Ascend P7, HUAWEI P8 Lite, HUAWEI P9, HUAWEI P10, HUAWEI P20 Pro, HUAWEI P40 Pro si HUAWEI P50 Pro. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, din cele 63 de produse HUAWEI pe care le-am testat din 2012 si pana acum, aproximativ jumatate au fost telefoane, mai precis 31 la numar.

Si nu intamplator HUAWEI este unul dintre cei mai titrati producatori de telefoane mobile pe site-ul nostru. Pentru ca daca la inceput producatorul asiatic incerca sa ofere variante accesibile pentru flagship-urile momentului, seriile P8 si P10 au adus functii noi la capitolul camera, precum si un design care se diferentia de marea masa a flagship-urilor lansate in acei ani, iar seria P20 aducea fabulosul HUAWEI P20 Pro, echipat cu unul dintre cele mai performante sisteme de camere in acel moment.

Toate P-urile care au urmat au impresionat la capitolul camera, HUAWEI reusind sa cristalizeze o baza larga de utilizatori, aspect care s-a regasit de altfel si in cifrele de vanzari, cel putin pana in momentul imixtiunii spectrului politic in zona tech. Chiar si asa insa, nu le-a luat celor de la HUAWEI prea mult pentru a compensa lipsa serviciilor Google, magazinul de aplicatii propriu, App Gallery, ajungand in aproximativ doi ani de zile sa suplineasca cu succes aceasta lipsa si sa ofere toate aplicatiile de care am putea avea nevoie.

Acesta este contextul in care ce-a de-a 12-a generatie HUAWEI P isi face aparitia pe piata, aceasta fiind alcatuita la nivel global din HUAWEI P60 Art, HUAWEI P60 si varful de gama HUAWEI P60 Pro, despre care vom discuta si noi in articolul de fata. Asa cum era de asteptat, acesta pune puternic accentul pe partea foto, drept urmare avem mari asteptari de la el la acest capitol. De altfel, acesta este si singurul model care va fi comercializat in Romania in momentul lansarii.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P60 Pro

  1. Dor a scris pe:

    Vad pe site-ul oficial ca are senzor infraroșu. Merge folosit ca si telecomanda? Aceste mici detalii transforma telefonul într-un multi-gadget ;)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    In mod normal da.

  3. Marcel a scris pe:

    Da, senzorul cu infraroșu merge folosit ca telecomanda. Are aplicație speciala și se poate configura sa meargă cu orice dispozitiv care are telecomanda cu IR. Asta e un trademark la flagship urile huawei, toate vin cu infraroșu. Ma mir cum de nu adaugă funcția mai mulți producători, este foarte utila.

Lasa-ne un comentariu: