lab501.ro

Review – HUAWEI P60 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 May, 2023.

Software

 
In Europa, HUAWEI P60 Pro ruleaza EMUI 13.1, adica Android 13 fara servicii Google. Si daca pana in urma cu un an acest lucru ar fi putut reprezenta o problema, producatorul a lucrat intens la AppGallery, acesta oferind peste 223000 de aplicatii in momentul de fata, fiind folosit de peste 580 de milioane de utilizatori la nivel global.

Peste 3000 din aceste aplicatii sunt locale, specifice pietei din Romania si daca acest lucru nu era de ajuns acum putem instala din AppGallery si care au lipsit multa vreme, cum ar fi Glovo sau Waze.

Practic, ceea ce in urma cu 2-3 ani reprezenta o reala problema, astazi pur si simplu nici nu mai este subiect de discutie, toate aplicatiile de care avem nevoie fiind prezente acum pe AppGallery, inclusiv toate aplicatiile specifice pietei noastre, cum ar fi Revolut, Raiffeisen Smart Mobile, George Romania, Raiffeisen SmartToken, BCR Google Authenticator, eMAG.ro, YOU BRD, OLX, Lidl Plus, BTPay, Kaufland, Raipay sau Carrefour, ca sa dau doar cateva exemple.

Mai mult decat atat, utilizatorii AppGallery au acces direct la concursuri lunare localizate, acestia putand castiga voucher-e care pot fi utilizate atat in magazine online cat si in aplicatii sau jocuri.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P60 Pro

  1. Dor a scris pe:

    Vad pe site-ul oficial ca are senzor infraroșu. Merge folosit ca si telecomanda? Aceste mici detalii transforma telefonul într-un multi-gadget ;)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    In mod normal da.

  3. Marcel a scris pe:

    Da, senzorul cu infraroșu merge folosit ca telecomanda. Are aplicație speciala și se poate configura sa meargă cu orice dispozitiv care are telecomanda cu IR. Asta e un trademark la flagship urile huawei, toate vin cu infraroșu. Ma mir cum de nu adaugă funcția mai mulți producători, este foarte utila.

Lasa-ne un comentariu: