lab501.ro

Review – HUAWEI P60 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 May, 2023.

Concluzii

 
Din punctul meu de vedere, politica nu ar trebui niciodata sa influenteze tehnologia consumer, iar HUAWEI P60 Pro este cel mai bun exemplu in acest sens. Pentru ca desi HUAWEI au trecut printr-o perioada mai grea la capitolul telefoane, iata ca in acestia continua sa inoveze, sa vina cu ceva nou, sa impinga stacheta si mai sus in fiecare an, lansand in continuare produse excelente, in special in segmentul flagship.

HUAWEI P60 Pro este exact un astfel de produs, cu un design uimitor, o autonomie ridicata, un display de calitate si nu in ultimul rand o performanta de top la capitolul camera, fiind pur si simplu unul dintre cele mai reusite flagship-uri lansate anul acesta.

Eforturile depuse de companie pentru a oferi utilizatorului tot ce are nevoie prin AppGallery se vad din plin, HUAWEI P60 Pro putand fi utilizat zilnic in Romania fara nici o problema, fara sa ne lipseasca nimic, experienta in domeniul camerelor se vede din plin, chiar daca acum HUAWEI nu se mai asociaza cu nici un nume cunoscut din industrie, iar creativitatea designerilor HUAWEI ramane la inaltime, modelul Rococo Pearl atragand pur si simplu toate privirile.

HUAWEI P60 Pro este disponibil in tara noastra incepand de astazi, pentru 5799 RON (8/256GB) sau 6799 RON (12/512GB). In perioada 9.05 – 21.05, utilizatorii care achizitioneaza un P60 Pro sau un Mate X3 primesc gratuit un smartwatch HUAWEI Watch GT3, putand alege intre versiunea WATCH GT 3 Active Black Fluoroelastomer Strap sau WATCH GT 3 Gold White Elegant Leather strap, in limita stocului disponibil.

De asemenea, cei care au revendicat cuponul early bird pana pe 9 Mai primesc si castile HUAWEI Freebuds 5. Nu in ultimul rand, utilizatorii care achizitioneaza unul dintre cele doua telefoane in aceasta perioada intra in tragerea la sorti pentru un laptop MateBook X Pro sau 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P60 Pro

  1. Dor a scris pe:

    Vad pe site-ul oficial ca are senzor infraroșu. Merge folosit ca si telecomanda? Aceste mici detalii transforma telefonul într-un multi-gadget ;)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    In mod normal da.

  3. Marcel a scris pe:

    Da, senzorul cu infraroșu merge folosit ca telecomanda. Are aplicație speciala și se poate configura sa meargă cu orice dispozitiv care are telecomanda cu IR. Asta e un trademark la flagship urile huawei, toate vin cu infraroșu. Ma mir cum de nu adaugă funcția mai mulți producători, este foarte utila.

Lasa-ne un comentariu: