lab501.ro

Review – HUAWEI P60 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 May, 2023.

Constructie si dotari

 

Sincer sa fiu, nu stiu cum reusesc cei de la HUAWEI sa inoveze in fiecare an la capitolul design, dar cumva toate generatiile incepand cu P9 au avut un aspect distinct, iesit din comun. Desigur, un lucru pe care il apreciez la HUAWEI este pastrarea formatului de mai bine de cateva generatii, drept urmare telefonul nu te va uimi cu nimic privit din fata, ba din contra se va simti foarte firesc in mana daca ai mai folosit un flagship HUAWEI in ultimii ani.

Partea din spate insa este o cu totul alta poveste, iar cel mai bine vedem asta in cazul modelului primit la teste, mai precis Rococo Pearl. Am vazut cateva telefoane iesite din comun la viata mea, chiar si generatia anterioara P50 Pro avand un design aparte. Din punctul meu de vedere insa, HUAWEI P60 Pro Rococo Pearl este cel mai elegant telefon pe care l-am testat pana acum, finisajul mat, sidefiu, fiind pur si simplu superb. Mai mult decat atat, datorita procesului prin care pudra minerala este atasata de suport, nu exista doua exemplare la fel, fiecare P60 Pro avand un desen usor diferit.

Dispunerea butoanelor si a conectorilor este clasica, iar certificarea IP68 a ramas la locul ei, iar ansamblul camerelor se remarca inca odata, cu o lentila frontala generos dimensionata pentru camera principala, flancata pe verticala de camera ultra-wide, respectiv de camera tele.

Sincer sa fiu trebuie sa recunosc ca nu m-au atras niciodata lucrurile albe, delicate, acestea fiind potrivite in mintea mea jumatatilor noastre mai bune. Cu toate acestea, chiar daca sunt ditamai barbatul si prefer in general design-ul tech, industrial, as folosi P60 Pro fara sa clipesc, ba probabil m-as uita la el tot timpul.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P60 Pro

  1. Dor a scris pe:

    Vad pe site-ul oficial ca are senzor infraroșu. Merge folosit ca si telecomanda? Aceste mici detalii transforma telefonul într-un multi-gadget ;)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    In mod normal da.

  3. Marcel a scris pe:

    Da, senzorul cu infraroșu merge folosit ca telecomanda. Are aplicație speciala și se poate configura sa meargă cu orice dispozitiv care are telecomanda cu IR. Asta e un trademark la flagship urile huawei, toate vin cu infraroșu. Ma mir cum de nu adaugă funcția mai mulți producători, este foarte utila.

Lasa-ne un comentariu: