lab501.ro

Review – HUAWEI P60 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 May, 2023.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este binecunoscut utilizatorilor HUAWEI, utilizatorul avand acces rapid la cele mai importante functii sau moduri de fotografiere. Modurile principale sunt Aperture, Night, Portrait, Photo Video si Pro, in meniul More fiind disponibile si modurile speciale de fotografiere sau filmare, cum ar fi Dual View, Slow Mo, Light Painting, Super Macro sau Story Creator. HUAWEI au introdus de asemenea si un nou mod de procesare si preset-uri pentru culori, denumit XMAGE, camera principala fiind denumita in prezentari Ultra Lighting XMAGE Camera.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI P60 Pro

  1. Dor a scris pe:

    Vad pe site-ul oficial ca are senzor infraroșu. Merge folosit ca si telecomanda? Aceste mici detalii transforma telefonul într-un multi-gadget ;)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    In mod normal da.

  3. Marcel a scris pe:

    Da, senzorul cu infraroșu merge folosit ca telecomanda. Are aplicație speciala și se poate configura sa meargă cu orice dispozitiv care are telecomanda cu IR. Asta e un trademark la flagship urile huawei, toate vin cu infraroșu. Ma mir cum de nu adaugă funcția mai mulți producători, este foarte utila.

Lasa-ne un comentariu: