lab501.ro

Review – Huawei P40 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 13 April, 2020.

Huawei P40 Pro

 
Sure, we had a Huawei, but what about a second Huawei? Glumesc, desigur, folosindu-ma de clasica replica din Lord of the Rings, devenita sinonima cu pofta nevinovata, insa v-am spus de la bun inceput ca exista o legatura intre cele doua review-uri. Cu alte cuvinte, am preferat sa testam Huawei Mate 30 Pro, chiar daca exista deja pe piata de ceva timp, pentru a avea o baza de comparatie cu cel mai nou flagship, Huawei P40 Pro.

In fond, cele doua smartphone-uri se aseamana din mai multe puncte de vedere, existand o serie de elemente comune, iar P40 Pro are chiar si butoane de volum, deci este mult mai apropiat de preferintele mele personale decat Mate 30 Pro. Anuntat pe 26 Martie si lansat oficial in urma cu mai putin de o saptamana, Huawei P40 Pro face parte din familia P40, alaturi de P40 si P40 Pro +.

Toate trei sunt bazate pe versiunea 5G a chipset-ului Huawei Kirin 990, integrat in Mate 30 Pro, care beneficiaza de prezenta unui modem 5G, frecvente mai ridicate pentru procesor si placa video, precum si un nucleu NPU (Neural Processing Unit) in plus.

Huawei P40 Pro si Huawei P40 Pro + au aceeasi dimensiune (6.58″ diagonala), insa P40 Pro este construit din aluminiu si sticla securizata, in timp ce rama si spatele modelului P40 Pro + sunt construite din ceramica. La polul opus, Huawei P40 este calul de bataie al seriei, avand o diagonala ceva mai mica, 6.1″, un panou cu rata de refresh normala (60 Hz) si un acumulator de 3800 mAh.

In momentul de fata, sunt disponibile in magazine Huawei P40 Pro si Huawei P40, modelul P40 Pro + urmand a fi lansat in vara. Pana atunci, am decis sa testam modelul Pro, acesta avand dimensiuni ceva mai apropiate de preferintele mele personale si nu in ultimul rand… reprezentand tot ce au mai bun de oferit Huawei in acest moment.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: