lab501.ro

Review Huawei Ascend P7

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 27 October, 2014.

Huawei Ascend P7

 
Huawei Ascend P7 este un smartphone interesant, care a intrunit toate criteriile pentru a primi un review rapid. Mi-a fost livrat cu promptitudine de catre cei de la Huawei, este urmasul unui model mainstream de succes, Huawei Ascend P6 care ne-a placut la momentul respectiv si este per total un smartphone echilibrat, elegant si interesant.

Practic, telefonul in sine nu are nici o vina pentru faptul ca vedeti articolul de-abia acum. Dar in momentul in care l-am testat intre chestiuni gen nunta, luna de miere, lansari de placi video Nvidia si lansari de smartphone-uri cum ar fi Galaxy Note 4, cred ca este usor de inteles de ce saracul P7 s-a adaugat listei de device-uri pe care le-am testat, le-am redactat draftul de articol si a mai ramas doar sa le scriu. Candva cand voi avea timp.

Ei bine, uite ca printre lansari si alte nebunii, acum voi incerca sa fac dreptate acestor device-uri si sa le acord atentia cuvenita. In fond, nu doar bestiile gen Note 4 prezinta interes si nu doar placile video de 2500 RON merita prezentate, nu-i asa?

Discutam despre un mainstream elegant, care continua linia unui model care chiar a avut succes in Romania, atat prin eleganta cat si prin pret – 1553 RON la evoMAG in acest moment. Haideti sa vedem cum au rafinat cei de la Huawei reteta aplicata in cazul lui P6, ce s-a schimbat si ce noutati interesante aduce in plus Huawei Ascend P7. Pentru ca, nu-i asa, gama de pret din care face parte este probabil cea mai disputata de catre producatori in Romania…

 
Intro

Comentarii

5 comentarii la: Review Huawei Ascend P7

 1. Laur333 a scris pe:

  Frumos!
  Ma apucase dorul de review-urile voastre :)

 2. Gigi a scris pe:

  Când l-au lansat ziceau ca poți sa îl faci dual sim. Și-l 2 s-ar introduce în locașul card-ului microSD. Se renunță la card firește. Poți sa confirmi dacă e asa? Ms.

 3. Cristian a scris pe:

  Ar merge si un review pentru ca este dual-sim si probabil cel mai ieftin la ce caracteristici are acest telefon.
  Xiaomi Redmi 1S

 4. Radu a scris pe:

  Felicitari pt review, am si eu acest telefon si as fi dorit sa tina mai mult bateria.

 5. Radu a scris pe:

  S-a rezolvat problema bateriei dupa apdate.

Lasa-ne un comentariu: