lab501.ro

HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 9 February, 2017.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8 m / detasabil
Dimensiuni (LxWxH)441 x 129 x 36 mm / 1.05 Kg
TasteCherry MX Blue
Durata de viata taste50 de milioane de apasari
Taste macroNu
Taste multimedia Da (Fn + )
IluminareRosu, 6 moduri
Anti ghostingFull N-Key / 6 Key Rollover
AlteleUSB Fast Charge - 1 port
Pret499 RON

 

HyperX au abordat productia primei lor tastaturi asa cum au facut-o si in cazul castilor – punand accentul pe simplitate si calitate. Nu, HyperX Alloy FPS nu este dotata cu iluminare RGB, nu are o forma futurista, nu are in plus fata de o tastatura normala de desktop decat tasta Fn, nu are display si nu necesita instalarea unui software pentru a functiona la parametrii maximi.

In schimb, avem de-a face cu o tastatura incredibil de compacta, in conditiile in care discutam despre o tastatura “full”, nu despre una “tenkeyless”, bazata pe cele mai populare switch-uri mecanice de pe piata, mai precis Cherry MX, dotata cu cele mai avansate tehnologii pentru gaming (Full N-Key si 6 Key Rollover), precum si cu o functie extrem de utila in zilele noastre – fast charge. Nu, prin unicul port USB prezent pe spatele tastaturii nu putem transmite date, dar putem incarca telefonul cu aceeasi viteza de care am beneficia in cazul in care am utiliza un conector USB 3.0 dotat cu aceasta functie sau un adaptor la priza.

Key-caps-urile au dimensiuni si forma standard, spatierea acestora este standard, iluminarea este disponibila intr-o singura culoare (rosu), cu 5 nivele de intensitate si 6 moduri de functionare (solid, breathing, trigger, explosion, wave si custom), iar accesul la aceste functii se realizeaza cu ajutorul tastei Fn. In momentul de fata, HyperX Alloy FPS este disponibila in magazinele din tara noastra in echiparea Cherry MX Blue, pentru un pret de 499 RON, dar vor urma in curand si versiunile bazate pe switch-uri Cherry MX Red, respectiv Brown.

Comentarii

Un comentariu la: HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

    1. Liviu Tanase a scris pe:

      Pentru 500 lei … parca e frumoasa … dar nu prea ! G910 are mai multe feature-uri. Asta ca sa nu mai zic ca la nivelul ala sunt foarte foarte multe tastaturi bune ce ofera mult mai mult . Asa au facut si cu castile – le-au adus la super pret ca sa le puna 6-10 luni mai tarziu reducere 80% .

    Lasa-ne un comentariu: