lab501.ro

HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 9 February, 2017.

Concluzii

 

 
Am testat HyperX Alloy FPS in cateva jocuri (World of Tanks si Titanfall 2), respectiv redactand mai multe articole. Desigur, fiind obisnuit sa lucrez pe Logitech G910, dotata cu switch-uri Romer-G si key-caps-uri trapezoidale, am nevoie de 20-30 de minute de acomodare cu o tastatura cu switch-uri Cherry MX. Cu toate acestea, experienta oferita de HyperX Alloy FPS a fost una familiara. Spun asta deoarece formatul si constructia se aseamana cu ceea ce am vazut in cazul lui Tesoro Gram, cu exceptia key-caps-urilor low-profile. Pe de alta parte, ca si senzatie as putea sa o aseman cu Fnatic Gear Rush, poate pentru ca si pe aceasta am testat-o in echiparea Cherry MX Blue.

Cert este ca am apreciat calitatea constructiei, simplitatea si eleganta primei tastaturi HyperX, dar cel mai mult am apreciat senzatia pe care mi-a lasat-o in timpul utilizarii – am uitat ca este acolo. Si fie vorba intre noi, cam asa ar trebui sa se simta un periferic, fie el tastatura sau mouse – o extensie fireasca a utilizatorului. De asemenea, de ce sa nu recunosc, am apreciat curajul celor de la HyperX de intra pe piata impotriva curentului, cu o tastatura lipsita de iluminare RGB, taste Macro sau software.

Desigur, a nu se intelege ca nu vom primi si asa ceva de la HyperX, ba din contra. Am vazut deja cum arata Alloy RGB si din cate am aflat, undeva pe parcursul acestui an vom vedea si o versiune tenkeyless, pentru cei care isi doresc o tastatura si mai scurta si mai compacta pentru lan-party-uri. De asemenea, o versiune de HyperX Cloud Revolver dotata cu o placa audio 7.1 pe fir isi va face si ea aparitia tot in 2017.

Mai important insa este faptul ca tot pe parcursul acestui an vom vedea si primul mouse HyperX, denumit HyperX Pulsefire FPS. Cu alte cuvinte, pana la sfarsitul lui 2017, compania intentioneaza sa ofere o gama completa de periferice de gaming, incluzand aici o serie solida de headset-uri pentru toate gusturile si buzunarele, 4 modele de mousepad, in functie de dimensiuni, 3 tastaturi si cel putin un mouse.

Nu cred ca ma hazardez daca afirm ca asistam la un moment important in aceasta industrie, in care ne dam seama ca HyperX au tot potentialul de a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu. Si cunoscand ce impact a avut seria Cloud asupra castilor de gaming, cred ca acest lucru va fi cu siguranta benefic pentru utilizatori.

Nu in ultimul rand, daca doriti sa vizionati o prezentare video pentru acest produs, puteti accesa canalul de YouTube al prietenilor de la evoMAG, unde colegul Marian intoarce tastatura pe toate partile.

 
Outro

Comentarii

Un comentariu la: HyperX Alloy FPS – Cherry MX Blue

  1. Liviu Tanase a scris pe:

    Pentru 500 lei … parca e frumoasa … dar nu prea ! G910 are mai multe feature-uri. Asta ca sa nu mai zic ca la nivelul ala sunt foarte foarte multe tastaturi bune ce ofera mult mai mult . Asa au facut si cu castile – le-au adus la super pret ca sa le puna 6-10 luni mai tarziu reducere 80% .

Lasa-ne un comentariu: