lab501.ro

HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 August, 2017.

HyperX Alloy Elite

 
HyperX au intrat in forta pe piata de periferice de gaming, lansand in prima faza mai multe headset-uri care s-au bucurat de un real succes (Cloud, Cloud II, Cloud Revolver, Stinger). A urmat tastatura HyperX Alloy FPS, care a adus o gura de aer proaspat in domeniu datorita accentului pus pe simplitate si portabilitate, respectiv mouse-ul HyperX Pulsefire FPS, care a respectat aceleasi concepte ca si tastatura Alloy. Cunoscandu-i pe cei de la HyperX, era cat se poate de clar ca atat gama de mousi, cat si gama de tastaturi, vor primi in curand noi membrii, pentru a satisface gusturile si nevoile unei game cat mai variate de utilizatori.

Astazi a venit momentul sa vedem cum arata cea de-a doua tastatura din gama HyperX Alloy, mai precis modelul HyperX Alloy Elite. Aceasta a fost lansata in SUA in urma cu ~ o luna, astazi fiind momentul lansarii oficiale pe piata din Europa. HyperX Alloy Elite este o continuare fireasca a primului model lansat de catre producatorul american, adaugand de aceasta data dotari multimedia, un port USB pass-through, dar si noi posibilitati legate de iluminare.

Accentul este pus in continuare pe simplitate, HyperX Alloy Elite nefiind dotata cu suport software si nici cu taste macro. In schimb, avem de-a face in continuare cu clasicele switch-uri Cherry MX, in versiunile Red, Brown sau Blue, o constructie solida si un design compact.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard

Lasa-ne un comentariu: