lab501.ro

HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 August, 2017.

Concluzii

 
Incet, dar sigur, cei de la HyperX completeaza gama de periferice de gaming, scopul final fiind oferirea de produse care sa acopere toate gusturile si nevoile utilizatorilor. Totusi, tastaturile din gama HyperX au cateva trasaturi definitorii clare, cum ar fi simplitatea design-ului, calitatea constructiei si functionarea plug&play, fara prezenta unui software dedicat pe PC.

Desigur, cele doua modele lansate pana acum in gama Alloy nu acopera in momentul de fata toate tipurile de utilizatori, dar intr-o mare de tastaturi incarcate inutil, in cazul carora accentul cade pe sfantul, magnificul si unicul zeu denumit RGB, abordarea celor de la HyperX poate fi considerata o adevarata gura de aer prospat.

Personal, prefer oricand o tastatura construita cu simt de raspundere, din metal, in locul unui pom de craciun din plastic si cred ca multi utilizatori vor aprecia aceste calitati, mai ales in conditiile in care MSRP-ul lui Alloy Elite este cu doar 10 USD mai mare decat in cazul modelului lansat in Februarie. Tinand cont ca acesta a fost lansat in Romania pentru 499 RON, cred ca ne putem astepta la un pret similar si pentru HyperX Alloy Elite.

Sunt convins ca in curand vor urma si versiunile ten-keyless, respectiv RGB, pana atunci insa oferta celor de la HyperX este solida, utilizatorii care isi doresc simplitate si calitate impreuna cu switch-uri Cherry MX avand la dispozitie doua modele cu un bun raport calitate / pret.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming Keyboard

Lasa-ne un comentariu: