lab501.ro

HyperX Alloy Origins & HyperX Pulsefire Dart

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 April, 2020.

HyperX Alloy Origins

 
Stiu, luni a fost o zi incarcata, in care am discutat despre procesoare noi si notebook-uri pentru toate gusturile si buzunarele. Am avut ceva de testat si scris si ati avut ceva de citit, asa ca astazi ne-am gandit sa ne relaxam cu un material mai lejer. In fond, chiar daca utilizati un desktop sau un notebook, gamerii seriosi vor folosi intotdeuna o tastatura si un mouse dedicate, asa ca despre asta vom vorbi astazi… despre o tastatura si un mouse, ambele de la HyperX, plus un mic bonus.

Nu cred ca mai este nevoie sa mentionez dedicatia pe care cei de la HyperX au demonstrat-o in segmentul perifericelor de gaming. Ceea ce a inceput ca o serie de casti cu un bun raport calitate / pret s-a transformat rapid intr-o intreaga familie de periferice pentru gaming, HyperX avand cel putin cate un produs pentru orice categorie de utilizator.

Am povestit pana acum despre tastaturi, mousi, casti, mousepads, ba chiar si despre microfoane. Ei bine, astazi a venit momentul sa discutam despre o tastatura putin altfel si despre un mouse de asemenea iesit din comun. Ma refer la HyperX Alloy Origins, o tastatura compacta din aluminiu echipata cu switch-uri HyperX, respectiv la HyperX Pulsefire Dart, primul mouse fara fir din portofoliul producatorului american.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: