lab501.ro

HyperX Pulsefire Surge RGB & HyperX Alloy Elite RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 April, 2018.

HyperX Pulsefire Surge RGB & HyperX Alloy Elite RGB

 
La inceputul lunii Ianuarie va povesteam despre noile produse de gaming lansate de HyperX la CES, prezentandu-va unul dintre acestea – headset-ul HyperX Cloud Flight. Ei bine, daca in Ianuarie discutam despre casti, astazi a venit momentul sa vedem cum se prezinta celelate doua produse anuntate la CES, mai precis HyperX Pulsefire Surge RGB si HyperX Alloy Elite RGB. Da, ati citit bine, mania RGB a ajuns si in ograda HyperX, prin urmare am fost foarte curiosi in legatura cu noile produse.

Ei bine, daca HyperX Alloy Elite RGB este doar versiunea dotata cu iluminare RGB a unei tastaturi despre care v-am povestit deja inca de anul trecut, HyperX Pulsefire Surge RGB este un produs nou, care nu utilizeaza nici forma si nici senzorul pe care le-am putut admira in cazul inaintasului sau HyperX Pulsefire FPS.

Mai mult decat atat, ambele produse sunt disponibile deja in Romania, prin urmare eram curiosi cum se prezinta cele mai noi periferice HyperX, asa ca nu am stat pe ganduri cand au ajuns in laborator. Rezultatul… il puteti citi in paginile care urmeaza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: