lab501.ro

HyperX Pulsefire Surge RGB & HyperX Alloy Elite RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 April, 2018.

Concluzii

 
incet, dar sigur, HyperX isi consolideaza pozitia in domeniul perifericelor de gaming, ajungand in doar patru ani de zile unul dintre poducatorii importanti din acest domeniu. Poate nu multi isi inchipuiau in momentul in care gigantul american lansa in 2014 primul sau headset ca ne vom putea juca pe un set complet de periferice HyperX, de la casti si mousepad si pana la tastatura si mouse, insa acest concept a devenit o realitate in ultimii ani.

Mai mult decat atat, prin lansarea HyperX Pulsefire Surge RGB si HyperX Alloy Elite RGB, cei de la HyperX vin in intampinarea utilizatorilor pasionati de aspect, extinzand gama destul de completa de periferice in directia RGB. HyperX Alloy Elite RGB este disponibila in Romania pentru ~ 799 RON, in timp ce HyperX Pulsefire Surge RGB poate fi achizitionat din magazine pentru ~299 RON.

Ambele sunt produse solide, de calitate, care imbina intr-un mod fericit aspectul sobru HyperX cu iluminarea RGB. Daca in cazul tastaturii nu am avut parte de surprize, modelul dotat cu iluminare monocroma fiind prezent in laborator de ceva timp, HyperX Pulsefire Surge RGB a reprezentat o surpriza placuta pentru mine, fiind un mouse pe gustul meu, atat din punct de vedere al formei cat si al performantelor.

Per total, fanii HyperX au acum la dispozitie o gama intreaga de produse, putand opta intre versiuni sobre, care nu necesita prezenta unui software instalat pe PC, repectiv pentru modele dotate cu iluminare RGB si posibilitati avansate de personalizare. Personal, in acest moment cred ca singurul produs care lipseste din oferta este o tastatura ten-keyless si nu cred ca va mai dura mult pana cand vom vedea si asa ceva in portofoliul HyperX.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: