lab501.ro

HyperX Pulsefire Surge RGB & HyperX Alloy Elite RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 April, 2018.

Software

 
Ehehei, daca HyperX au lansat initial produse spartane, care functionau out of the box fara a fi necesara utilizarea unei solutii software, in momentul in care introducem iluminarea RGB in ecuatie o astfel de solutie incepe sa fie necesara. Si uite asa s-a nascut NGenuity, software-ul pentru periferice al celor de la HyperX.

Acesta este simplu de utilizat, organizarea functiilor fiind intuitiva, insa asta nu inseamna ca nu avem de-a face cu o solutie cu adevarat puternica. Producatorul se lauda cu o solutie RGB care poate fi personalizata 360 de grade – asta se traduce in practica prin 32 de zone de iluminare care pot fi configurate individual.

Putem alege culoarea dorita, tipul de efect si viteza acestuia, insa posibilitatile de personalizare a functionalitatii nu se opresc aici. Astfel, putem selecta sensibilitatea, sau praguri personalizate de sensibilitate, putem defini macro-uri si putem salva toate aceste preferinte in cele 3 profile care pot fi stocare on-board.

As mentiona la acest capitol si niste lipsuri, cum ar fi imposibilitatea de a seta inaltimea de la care senzorul este activ, respectiv acceleratia hardware.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: