lab501.ro

Prezentare – HyperX QuadCast

Scris de: , in categoria: Periferice, in 10 March, 2020.

HyperX QuadCast

 
Accesul la internet de buna calitate a dus la nasterea unui nou tip de divertisment, specific tinerelor generatii. Astfel, daca pentru generatiile care au prins anii 80 si lipsa programelor TV pe timpul zilei televiziunea ramane si in zilele noastre unul dintre modurile preferate de relaxare, majoritatea tinerilor din ziua de astazi au crescut alaturi de internet, iar acesta a devenit principala lor sursa de divertisment, in diverse forme.

YouTube, Twitch, streaming, emisiuni online, tutoriale pentru orice – mediul online a permis unul val urias de creatori de continut sa isi etaleze abilitatile in fata unui public teoretic infinit, iar tinerele generatii au absorbit cu nesat toata informatia trimisa in directia lor, pe limba lor. Practic, pentru orice fel de domeniu exista in zilele noastre cel putin un canal de YouTube, cel putin o emisiune online de unde poti afla tot ce te intereseaza, rapid si fara a fi constrans de restrictiile televiziunii.

Evident, nu voi comenta acum calitatea continutului disponibil in mediul online. Exista si veritabile gunoaie care s-au strecurat pe YouTube, la fel cum exista si emisiuni care pur si simplu nu au corespondent in alt mediu, care ofera informatii cu un inalt nivel de calitate celor interesati. Cert este ca in 2020 nimeni nu poate pune la indoiala popularitatea de care se bucura audiovizualul online si multe companii si-au dat seama de potentialul pe care noii creatori de continut il ofera.

Printre aceste companii se numara si HyperX, care au lansat anul trecut un microfon dedicat streamer-ilor, pe numele sau HyperX QuadCast. Acesta ofera o calitate superioara microfoanelor incorporate in head-set-uri, precum si posibilitati avansate de control, motiv pentru care si-a gasit locul in arsenalul multor creatori de continut online.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: