lab501.ro

Review – HyperX Cloud Alpha

Scris de: , in categoria: Periferice, in 25 September, 2017.

HyperX Cloud Alpha

 
Timpul trece cu repeziciune, iar producatori care erau cunoscuti in trecut pentru o anumita categorie de produse, sa zicem memorii, ajung cu rapiditate sa devina o prezenta constanta in alte ramuri ale industriei, ba chiar sa isi asigure un loc in topul celor mai bine vandute brand-uri in domeniul, sa zicem, perifericelor de gaming. Un bun exemplu in acest sens este dedicatia de care HyperX au dat dovada fata de perifericele de gaming in ultimii 3 ani de zile.

Astfel, de la intrarea pe piata in 2014 prin modelul HyperX Cloud, cei de la HyperX au continuat sa isi consolideze gama, prin lansarea modelelor HyperX Cloud II si HyperX Cloud Core,acestea fiind urmate de excelentele Cloud Revolver si de accesibilele Cloud Stinger. Similar modului in care Cloud II a reprezentat versiunea dotata cu o placa audio 7.1 pe fir a lui Cloud, iar Cloud Core este pur si simplu o versiune de HyperX Cloud fara bundle-ul generos, HyperX Cloud Revolver S este versiunea dotata cu placa audio 7.1 pe fir a lui Cloud Revolver.

Practic, pana in momentul de fata, cei de la HyperX au lansat 6 modele de casti bazate pe 3 platforme, asta daca nu luam in calcul diferite versiuni de culoare (Cloud Silver) sau versiuni dedicate consolelor (HyperX Cloud X). Plecand de la design-ul OEM clasic Takstar Pro 80, utilizat de HyperX pentru modelul Core (respectiv de alti producatori cum ar fi QPad), HyperX au evoluat inspre propriile platforme, cum ar fi Revolver in segmentul high-end si Stinger in zona entry-level.

Ulterior, HyperX si-au facut simtita prezenta si in zona tastaturilor de gaming, prin modelele Alloy FPS si Alloy Elite, precum si in segmentul soarecilor eSportivi, prin lansarea lui Pulsefire FPS. La 3 ani dupa debutul pe piata headset-urilor de gaming, cei de la HyperX au ales sa isi consolideze gama mainstream – high-end prin lansarea modelului HyperX Cloud Alpha.

Acesta a fost anuntat la Gamescom 2017, pe data de 23 August, in cadrul PUBG LAN Invitational, un turneu organizat in parteneriat cu Bluehole Inc, dezvoltatorul jocului PUBG. HyperX Cloud Alpha este un headset stereo, construit in jurul tehnologiei Dual Chamber, care presupune prezenta a doua incinte de rezonanta distincte, una dedicata frecventelor joase si una frecventelor medii si inalte. Pentru a vedea ce impact are acest design asupra calitatii auditiei, va trebui sa trecem mai departe la capitolul teste, nu inainte de a afla specificatiile si de a vedea cum arata cel mai nou headset HyperX.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: