lab501.ro

Review – HyperX Cloud Alpha

Scris de: , in categoria: Periferice, in 25 September, 2017.

Constructie si dotari

 
La nivel vizual, HyperX Cloud Alpha se aseamana destul de mult cu inaintasii sai Cloud si Cloud II – in fond, de ce ai schimba o reteta care a functionat atat de bine, atat de mult timp. Cu toate acestea, incintele au fost modificate, avand un volum ceva mai mare, materialul care inconjoara urechea pare mai moale si mai usor ca niciodata si per total castile se potrivesc chiar si celor cu capul mai mare, ca mine.

Headband-ul capitonat cu spuma cu memorie si structura de sustinere fabricata din aluminiu au ramas la locul lor, fiind la fel de comode si rezistente ca intotdeuna, semicercurile de aluminiu care sustin incintele fiind acum decupate.

Microfonul este montat pe un brat moale, care poate fi ajustat cu usurinta in orice pozitie, iar unul dintre aspectele importante la acest capitol este functia de noise canceling, pentru implementarea careia cei de la HyperX au lucrat destul de mult, rezultatul fiind unul pe masura.

Per total, desi exista imbunatatiri si la acest capitol, nu aspectul este capitolul unde Cloud Alpha se diferentiaza de inaintasii sai, asa ca haideti sa trecem mai departe si sa vedem cum s-au comportat in testele noastre.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: